Alicia Cuadrado, mare de Jaume Collboni

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Jaume Collboni, ha agraït les mostres de suport rebudes per la desaparició de la seva mare, Alicia Cuadrado, aquest divendres al Vilosell, un municipi de la comarca de les Garrigues. En un missatge a les xarxes socials, Collboni ha reconegut la tasca dels voluntaris i dels efectius dels Mossos, Bombers, Emergències i Forestals.

Els Mossos d’Esquadra van denunciar la desaparició de la mare del primer tinent d’alcalde en un tuit aquest divendres al vespre. Segons informen els Mossos, Alícia Cuadrado, de 73 anys, va sortir aquest divendres al matí a passejar el gos i no va tornar a casa al migdia, moment en què la filla va denunciar-ne la desaparició.

Ampli dispositiu de recerca

Divendres a la tarda, cap a les 19 h, es va fer una primera batuda sense èxit. Aquest dissabte al matí s’ha reprès la recerca amb 15 dotacions dels Bombers (amb GRAE i unitats canines), 10 patrulles dels Mossos d’Esquadra, i efectius de la Creu Roja i del SEM. També hi ha voluntaris i familiars cridats pels ajuntaments del Vilosell i del municipi veí de la Pobla de Cérvoles.