Jaume Collboni

, candidat a l’alcaldia de Barcelona del PSC, denuncia la falta d’actuació del govern de Colau davant la problemàtica de l’amiant al metro de Barcelona. Després de dos anys de denúncies, per part dels sindicats del metro i també dels usuaris, creu que “l’Ajuntament no ha abordat el problema i no hi ha trobat cap solució”.

El candidat del PSC demana “que es localitzin els punts concrets del metro on es troba l’amiant i que es faci un calendari de retirada”, perquè assegura que hi ha molts afectats i suposa problemes greus de salut a molts treballadors i, també, passatgers del suburbà. També ha explicat que el partit té la voluntat d’ajudar i donar suport a les persones afectades.

Jaume Collboni amb l'equip de campanya

En la propera Comissió del Consell Municipal, que serà el 15 d’abril, la darrera abans de les eleccions municipals del 26 de maig, Collboni també vol proposar a l’alcaldessa que actuï, a banda de l’assumpte de l’amiant, en la millora de les oficines d’habitatge. Creu que són els dos temes que preocupen més als barcelonins en aquest moment. Segons el líder socialista, el govern actual vol tancar oficines d’habitatge d’alguns districtes de la ciutat i centralitzar-les. El PSC reclama tot el contrari: que no es tanquin, que se n’obrin de noves a nous barris i que hi hagi més personal i recursos per reforçar-les.