Aquestes veïnes del barri de la Teixonera ja han recollit unes 800 firmes. Reclamen que s'acabin les obres al voltant de la nova estació de la línia 5 del metro inaugurada fa un any. El que abans eren àrees verdes ara és una zona tancada i en obres. A més, han desparegut les escales que salvaven el desnivell entre el carrer d'Arenys i el de Sant Crispí i ara s'ha de fer servir l'ascensor del metro. El problema, diuen els veïns, ve quan plou, perquè l'ascensor no funciona i llavors cal pujar les 80 escales del passatge d'Arenys. BEATRIU, veïna "Aquí hi ha molta gent gran perquè és un barri de tota la vida i sempre viu la gent molt gran, nens amb cotxets i no podem pujar" AURELIA, veïna "Yo creo que nos merecemos algo más los vecinos de este barrio porque estamos completamente abandonados" ISABEL, veïna "Dice el Ayuntamiento que no hay dinero, que no hay presupuesto para terminar la obra." L'Ajuntament ja s'ha reunit amb la Generalitat que és la titular de les obres i la prioritat és acabar-les a curt termini. Els veïns presentaran les signatures al setembre.

Els veïns han iniciat una recollida de signatures per demanar que s’acabin les obres al voltant de la nova parada de metro. Abans, en aquest espai hi havia unes zones verdes que van desaparèixer quan es va construir l’estació. L’espai no ha estat reconstruit mai i, des de llavors, és una zona tancada i en obres. A més, amb la construcció de l’estació també van desaparèixer les escales que salvaven el desnivell entre els carrers d’Arenys i el de Sant Crispí. Ara, hi ha un ascensor que, segons els veïns, s’espatlla quan plou.

L’Ajuntament ja s’ha reunit amb la Generalitat, que és la titular de les obres i la prioritat és acabar-les a curt termini.