ADA COLAU, alcaldessa "Sens dubte és una prioritat per nosaltres intervenir en aquella zona on hi hagi algun focus de conflicte que s'han cronificat en el conflicte o farem tots els esforços per ajudar a millorar la situació."

L’alcaldessa ha assegurat que pel govern municipal “és una prioritat intervenir en aquella zona on hi hagi algun focus de conflicte” i que “farem tots els esforços per ajudar a millorar la situació.” En aquest sentit, des de l’Ajuntament han explicat que aquest dilluns la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, i la regidora de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, es van reunir amb els veïns de l’Illa Robador. També han avançat que iniciaran un procés de mediació amb les treballadores sexuals per resoldre els problemes de convivència amb els veïns.

Pel que fa a la seguretat, el consistori assegura que incrementarà la presència policial en aquesta zona del Raval. També ha puntualitzat que els cossos de seguretat sempre hi patrullen tot i que de vegades no van uniformats.