Avui des del col·lectiu de Can Vies i l'Assemblea de Barri de Sants han criticat el dispositiu policial i han demanat la dimissió tant de l'alcalde, Xavier Trias, i com del regidor del districte, Jordi Martí. Les protestes continuaran aquesta tarda, tant a Barcelona com en altres poblacions. La convocatòria s'està estenent a través de les xarxes socials. A Twitter, per exemple, l'etiqueta #efectecanvies s'ha convertit en "trending topic".

Des del col·lectiu de Can Vies han criticat aquest dimecres el desplegament policial durant la manifestació per protestar contra el desallotjament i enderroc de la finca, fins ara okupada.

Acusen l’Ajuntament d’haver provocat aquesta situació i de no tenir cap voluntat de diàleg amb les entitats i associacions que donen suport a Can Vies. Un dels portaveus de l’Assemblea de Barri de Sants, Ferran Falcó, ha demanat la dimissió de l’alcalde, Xavier Trias, i del regidor Jordi Martí, tal com va demanar aquest dimarts la CUP.

Asseguren que continuaran amb les protestes fins a aconseguir espais socials autogestionats que funcionin com Can Vies. De fet, aquest vespre, a dos quarts de nou, han convocat una nova manifestació contra el desallotjament.