L'empremta de Miguel Boadas és encara ben present a la cocteleria del carrer dels Tallers que va saber convertir en tot un referent a la ciutat. L'emblemàtic bàrman hauria fet, aquest 2015, 120 anys i, per això, els responsables actuals ho han volgut celebrar. Per homenatjar-lo s'han empescat un nou còctel de rom, de recepta secreta, que se servirà en aquestes petaques d'edició limitada. Avui l'han presentat en una festa privada per a professionals del sector. L'han anomenat la Piscina de Miguel en referència a la taula rodona en què Boadas servia copes els primers anys com a bàrman i que els clients anomenaven popularment, piscina. Per alguns d'aquells clients, com Javier de las Muelas, propietari del Gimlet i el Dry Martini, Boadas els va servir d'inspiració. JAVIER DE LAS MUELAS, propietari del Gimlet "Era un lloc molt singular la música de les converses dels clients, dels feligresos, la Maria Dolors oficiant. Em va entrar al cor. I va ser un impuls molt important perquè jo deprés, uns quants anys després, pogués obrir el meu bar, el Gimlet". I avui és també un dia especial per a Jerónimo Vaquero, l'encarregat de la cocteleria. Fa 45 anys que serveix a la barra. Per a Vaquero, el seu antic cap va ser tot un pioner. JERÓNIMO VAQUERO, encarregat del Boadas "Tuvo la paciencia de insistir y si ves fotos de los años 30, 40 ya empezaban a servir exclusivamente cócteles y había un ambiente fantástico. Yo cuando empecé en los años 70 todo el mundo venía al Boadas de etiqueta. Todos elegantes". La clau de l'èxit del Boadas, diu Vaquero, és que no disposa de carta. Això fa que la relació entre els clients i el bàrman, que els aconsella basant-se en els seus gustos, sigui molt més estreta.

Per celebrar l’aniversari de Miguel Boadas, aquest dilluns han convidat a una festa privada bàrmans de renom internacional com Alex Kratena i Simone Caporale de l’Artesian londinenc, considerat el millor bar del món, o Jared Brown, historiador i expert en cocteleria i destil·lats dels Estats Units. També professionals més propers com Javier de las Muelas, propietari del Gimlet i del Dry Martini. De las Muelas assegura que el Boadas els va servir d’inspiració per obrir els seus locals: “Era com un santuari on els feligresos eren els clients i la Maria Dolors Boadas s’encarregava d’oficiar. Em va arribar al cor”.

La Piscina de Miguel és el nom amb què han batejat el nou còctel d’homenatge al fundador del Boadas. Fa referència a la taula rodona en què Boadas servia copes els primers anys com a bàrman, al bar Canaletas, i que els clients anomenaven popularment piscina. Se serveix en unes petaques d’edició limitada. Se n’han fet poc més de 1.000.