Cocaïna en una maleta de l'aeroport

La Policia Nacional ha interceptat a l’aeroport del Prat una maleta que amagava més de sis quilos i mig de cocaïna a l’interior. La droga havia arribat en un vol procedent de Lima (el Perú) camuflada en el doble fons de l’equipatge i en el folre d’una armilla. El propietari de la maleta ha estat detingut i, després de passar a disposició del Jutjat d’Instrucció del Prat de Llobregat, ha ingressat a la presó. Se li imputa un delicte contra la salut pública.

Els agents del control fronterer de l’aeroport sospitaven que aquest equipatge, provinent d’un vol considerat “calent”, podia portar algun tipus de substància il·legal amagada. En inspeccionar la maleta hi han trobat 14 bosses de plàstic, que, un cop passat el drogotest, s’ha comprovat que contenien cocaïna. A més, també s’han interceptat quatre paquets més amb droga en el folre d’una armilla.

Cocaïna maleta aeroport Prat

Detinguts per amagar droga als llocs més inversemblants

La Policia Nacional que treballa en els controls de l’aeroport està acostumada a trobar droga als llocs més inversemblants. Un dels casos més sorprenents va ser la detenció d’un home al juliol que amagava mig quilo de cocaïna sota un perruquí de grans dimensions que va fer sospitar els agents.

Detingut per amagar cocaïna a la perruca

Només uns dies després, la policia també va detenir un altre home que amagava sis quilos de cocaïna sota una faixa.

Detingut a l'aeroport per amagar cocaïna a la faixa

També aquest 2019, la policia va detenir una passatgera que duia dos quilos de cocaïna amagada en embolcalls de bombons  i, a l’abril, els agents de l’aeroport van detenir un altre home que havia amagat un quilo de cocaïna en un baix elèctric.