Hospital Plató

(ACN) L’Hospital Clínic i l’Hospital Plató han iniciat un procés d’integració de les seves estructures assistencials després que ho aprovessin el Patronat d’Hospital Plató i el Consell de Govern del Clínic. Aquesta integració compta amb l’impuls del Servei Català de la Salut i, un cop hagi passat per diverses validacions i aprovacions de l’Administració, es faria efectiva el proper 1 de gener del 2021.

Aquest moviment comportarà que l’activitat assistencial de l’Hospital Plató passarà a ser gestionada pel Clínic en les mateixes instal·lacions, mantenint el servei als pacients de la seva àrea d’influència. Els més de 500 professionals s’integraran en la plantilla de l’Hospital Clínic.

Els dos centres col·laboren junts des del 2006 en el marc de l’Àrea Integral de Salut de Barcelona Esquerra (AISBE), que té per objectiu cobrir, de manera coordinada entre els diferents proveïdors assistencials i els seus professionals, l’atenció als 525.000 ciutadans dels districtes de l’Esquerra de l’Eixample, Sants-Montjuïc, Sarrià – Sant Gervasi i les Corts.