La Guàrdia Urbana precinta una associació cannàbica del barri del Raval, a Ciutat Vella, per un presumpte delicte tràfic de substàncies estupefaents. En el marc de l’operació, que es remunta al 7 de març, la policia municipal ha detingut una persona i n’investiga tres més en el marc d’una competició de clubs cannàbics.

L’operació va començar el dia 7 de març quan agents de la Guàrdia Urbana van detenir una persona que sortia d’aquest local amb més de 200 grams d’haixix, resina d’haixix i gairebé 4.000 euros en efectiu. També  es van intervenir altres substàncies a turistes que havien visitat l’associació cannàbica. Vuit d’ells van declarar que les drogues que portaven o havien consumit les havien adquirit al local en el marc d’una competició entre clubs cannàbics.

L’endemà, 8 de març, segons ha informat la Guàrdia Urbana en un comunicat, el cos policial juntament amb el Jutjat d’Instrucció 12, van entrar i escorcollar l’associació per un presumpte delicte de tràfic de drogues i van intervenir tres torres d’ordinador, un disc dur de gravació d’imatges, un datàfon, documentació diversa i 519 euros.

Els agents que investiguen tres persones a més del detingut, van confiscar 4,3 quilos de marihuana, set pastilles amb un total de 945 grams d’haixix, 22 cigars de marihuana, un pastís de marihuana, 20 pots amb oli d’haixix, cinc pots amb resina d’haixix i 825 grams de resina d’haixix en plaques.