FILIBERTO BRAVO, president de l'Associació de Veïns de Ciutat Meridiana "No pedimos una vivienda de propiedad, lo que pedimos es que esta personas puedan tener una vivienda. Sabemos que se han quedado sin trabajo, que no tienen para alimentos, que los niños no tienen para pagar las becas de comedor ni para nada y, por lo tanto, lo único que nosotros estamos pidiendo es una vivienda."

Els veïns es queixen que des del 10 d’abril s’han prodüit 20 desnonaments a Ciutat Meridiana i que a més, en alguns casos, s’han canviat els protocols a l’hora d’actuar

El president de l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana, Filiberto Bravo, ha criticat la “brutalitat policial” dels anomenats desnonaments “penals“. Bravo ha explicat que ara “no es presenten els serveis socials ni la comitiva judicial habitual sinó només un policia i un serraller” i ha denunciat que la policia “arriba amb agressivitat, sense donar explicacions i sense l’ordre judicial”. Per això els veïns exigeixen que se suspengui el protocol actual i demanen que se’n creï un de nou pactat entre les entitats del barri, l’Administració i la justícia.

El consistori indica que no té constància d’aquesta pràctica i afirma que els desnonaments reben l’assistència dels serveis socials.