Els usuaris han explicat a través de Twitter que la pudor tornava a fer-se present com ja va passar aquest dimecres. En aquest cas la mala olor s’ha sentit a zones com Sarrià, les Corts, Sants, l’Eixample i Gràcia.

Els tuitaires explicaven situacions viscudes arran de l’onada de pudor. Com un taxista del barri d’Hostafrancs, que assegura que aquest dijous uns clients de Miami han tingut basques dins el vehicle a causa de la pudor quan anaven de camí a l’aeroport.

En molts casos, els usuaris també fan menció a l’administració a la recerca d’una explicació oficial:

Alguns tuitaires han aprofitat la situació per recordar una coneguda cançó popular.

Fonts de la conselleria de Territori i Sostenibilitat afirmen que no tenen cap incidència registrada en instal·lacions com les depuradores que afecti els nivells de contaminació de l’aire. I assenyalen que, un cop descartada aquesta hipòtesi, no faran cap acció perquè no existeixen mecanismes per mesurar la mala olor. Pel que fa al Departament d’Agricultura, manté que l’origen no són els fems del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Davant la manca d’explicacions oficials definitives, molts usuaris han exposat les seves hipòtesis a la xarxa.

Algunes d’elles carregades de sorna i sentit de l’humor

En alguns casos i, com acostuma a passar, amb fenòmens que es tornen molt populars a la xarxa, també han començat a aparèixer piulades en clau política amb to irònic i crític.