El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha solicitat la nul·litat davant la Mesa i la Junta de Portaveus. Ho ha fet després que els portaveus no s’han posat d’acord sobre on ha de comparèixer el conseller d’Economia, Antoni Castells, per donar explicacions sobre l’hotel del Palau. El Govern vol que ho faci a la Comissió d’Economia, mentre que l’oposició vol que comparegui a la Comissió d’Investigació. Finalment, ho decidirà el president del Parlament, Ernest Benach, i Castells haurà de comparèixer a principis de juliol.

Pujol també ha argumentat que, en més d’una ocasió, s’ha hagut de puntualitzar quin és l’objectiu de la comissió. La setmana passada, el president va haver de concretar que l’objectiu és esclarir si hi va haver finançament irregular de Convergència Democràtica a través del Palau de la Música.

Continuen les compareixences

Mentre, continuen les compareixences. Avui ha estat el torn de la constructora Copisa, que ha admès que va donar 700.000 euros al Palau de la Música, però mai no van saber on anaven a parar.