El Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona que investiga les càrregues policials de l’1 d’octubre a Barcelona ha citat com a investigat un inspector del cos de la Policia Nacional que va actuar a l’Escola Dolors Monserdà. Segons fonts judicials, l’ha cridat a comparèixer acusat d’haver colpejat al cap un manifestant. 

De moment, encara no s’ha assenyalat cap data. En tot cas, serà la segona vegada que aquest agent compareixerà davant el jutge perquè ja ho va fer a mitjans de novembre. Aleshores, segons fonts judicials va assegurar, juntament amb un altre policia, que van utilitzar les defenses policials perquè els concentrats tenien actituds agressives que suposaven un risc per a ells.

En total, hi ha 33 policies nacionals investigats per les càrregues a Barcelona durant el referèndum de l’1 d’octubre.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Consulta aquí les primeres declaracions dels agents” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/declaracio-policies-nacionals-carregues-1-octubre/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]