mossos esquadra falsos revisors gas

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones per tres robatoris amb violència al districte de Ciutat Vella amb poques hores de diferència. Segons ha informat la policia catalana, els furts, de dues cadenes d’or i d’un rellotge valorat en 50.000 euros, es van produir entre la tarda de dijous i la matinada de divendres. Tots els detinguts tenen antecedents policials.

El primer robatori va passar aquest dijous a la plaça dels Àngels, cap a les 14.45 h. El presumpte lladre va robar una cadena d’or a una persona que es trobava al carrer i va fugir en monopatí. Durant la fugida es va topar amb una patrulla d’agents dels Mossos que el van detenir. La cadena va ser retornada a la víctima. El detingut té 19 anys i acumula cinc antecedents policials.

Un altre dels robatoris s’ha produït aquest dijous a la matinada, a les 0.20 h, en aquest cas, al carrer de l’Argenteria. Una patrulla dels Mossos va detectar tres homes que feien vigilància per aproximar-se a una víctima, amb la intenció de robar-li també una cadena d’or. Els agents van cobrir les possibles vies de fugida, preveient el que podia passar i els van detenir. Tenen entre 24 i 26 anys i entre tots tres acumulen 14 antecedents policials.

Un rellotge valorat en 50.000 euros

L’altre robatori va passar també dijous, a les 16.30 h, al carrer de Jovellanos. En aquest cas, van ser tres autors i l’objectiu un rellotge d’alta gamma valorat en 50.000 euros, que no s’ha pogut recuperar. Un testimoni va interceptar un dels lladres, que va quedar detingut. Té 22 anys i dos antecedents policials.