Un grup d’ultres, que van sortir al carrer per protestar contra la declaració d’independència de Catalunya, van deixar un seguit d’agressions a la ciutat. Van atacar una escola d’idiomes a la Via Augusta, també els estudis de Catalunya Ràdio i van agredir un equip de betevé. A més, tres persones més van ser agredides al llarg del recorregut. Per tot plegat, es van fer cinc assistències sanitàries.

El grup va arribar a l’estudi de Catalunya Ràdio, on es van encarar amb els treballadors que hi havia a dins i els van acusar de manipuladors. Van trencar els vidres de l’emissora i llançar amenaces a l’exterior de l’estudi. Mentre es produïa l’incident un equip de betevé que estava intentant gravar-ho va rebre empentes, insults i amenaces. A més, el cotxe corporatiu també se’n va veure afectat.

Atac a una escola

Un altre punt on també es van produir incidents és a la Institució Cultural del CIC, a la Via Augusta, on dos professors van ser ferits per un grup de manifestants. La concentració va arribar just durant l’estona d’esbarjo d’un grup d’extraescolars, però cap alumne va ser ferit. L’escola ha anunciat que denunciarà els fets.

La marxa, que va arribar fins a la Delegació del Govern i va acabar a la plaça d’Espanya, va deixar pel camí més agressions. En un bar del carrer de Mallorca, l’atac va acabar amb el propietari de l’establiment amb el nas trencat. Els manifestants també van agredir una parella a la cruïlla entre Aragó i Provença. En total el SEM va actuar en cinc ocasions i va haver de traslladar tres persones a centres hospitalaris per contusions lleus. Els Mossos han obert una investigació per identificar els responsables.