Molts clients d'aquesta barberia no saben, per exemple, que l'avi del Pedro ja era barber, i que, a més de tallar els cabells, també arrencava queixals. És una de les anècdotes que els veïns han pogut descobrir al cicle de xerrades sobre comerços que ha organitzat el Taller d'Història del Clot. CRISTINA APARICIO, membre del Taller d'Història del Clot - Camp de l'Arpa "La gent no pensa, per exemple, els 'nanos'. Un pollastre surt de la nevera i no pensen que un pollastre té un procediment i que hi ha una sèrie de generacions que han estat preocupades perquè tots aquests queviures arribin a taula. Als veïns els agrada saber com són els negocis del seu barri per dins." Les tertúlies són una activitat complementària a l'exposició que promou el Taller d'Història del Clot cada any coincidint amb la festa major del barri. Fins al moment, se n'han fet dues de les quatre que estan programades. CRISTINA APARICIO, Taller d'Història del Clot - Camp de l'Arpa "Ens la va explicar a finals de setembre el barber Àngel, del carrer de la Independència. Avui tenim el Ramón, de la pastisseria la Palma. Tindrem l'Anna, del Forn Elías. I tancarem al novembre amb la cansaladeria Bosch que, casualment, aquest any fan 150 anys." Els comerciants han mostrat una bona predisposició amb la proposta. RAMÓN PÉREZ, pastisseria La Palma "A mi em sembla bé perquè, de fet, nosaltres formem part del nostre barri i formem part de moltes històries de molta gent, amb comunions, amb noces... Perquè, evidentment, la nostra pastisseria fa molt de temps que hi és i formem part de moltes històries de molta gent." La propera xerrada es farà el 4 de novembre a l'Espai Antoni Miró Peris. Serà el torn per descobrir alguns dels secrets del forn de pa Elias, que fa més de 95 anys que ven pa al Camp de l'Arpa del Clot.