CARME FORCADELL, presidenta del Parlament "Això no va de mi, no va d'una persona, això va de democràcia i per tant, tenim molta sort perquè en aquest país de demòcrates n'hi ha molts. De persones disposades a defensar la democràcia i la llibertat d'expressió i la sobirania de les seves institucions n'hi ha molta." JORDI SÁNCHEZ president de l'ANC És la primera d'un seguit de mobilitzacions que les entitats amb el compromís que hem tingut des del primer moment, portarem a terme els pròxims mesos. Ja estem en condicions d'anunciar que fem una crida al conjunt de ciutadans del nostre país perquè el proper diumenge 13 de novembre, es mobilitzin en favor de les institucions del nostres país."

Els manifestants han rebut Forcadell amb crits d’independència i lemes de suport com “no estàs sola, Carme Forcadell”. El moment àlgid ha estat quan la presidenta del Parlament s’ha apropat als manifestants, que l’han acollit en un autèntic bany de masses.

La presidenta de la cambra ha donat les gràcies als assistents i ha volgut destacar que ella no és el centre sinó que es tracta d’una “qüestió de democràcia”. Les entitats sobiranistes que han convocat la concentració, Òmnium Cultural, l’ANC i l’AMI, han indicat que aquesta és la primera de moltes mobilitzacions que es faran, la següent, el 13 de novembre.