L’Oficina Màgica Central de Correus treu fum durant aquests dies. Centenars d’infants lliuren les cartes amb els seus desitjos de Nadal als ajudants de Ses Majestats els Reis d’Orient a la Fabra i Coats. Un any més, la Fabrica dels Reis provoca els somriures dels més menuts.

La visita a la Fàbrica dels Reis d’Orient és una ocasió única per veure com es treballa per tenir enllestits tots els regals per poder-los repartir la nit més màgica de l’any. Mitjançant un recorregut, es pot visitar el Magatzem Màgic, on hi ha preparades les caixes per enviar les joguines de tots els infants, o l’Oficina Central Màgica de Correus. Precisament, en aquest espai els ajudants dels Reis d’Orient recullen i segellen les cartes per als Reis de centenars de nens.

Les 11.500 entrades, exhaurides

La Fàbrica dels Reis encara es podrà visitar els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17 a 21 h. Per poder-hi accedir és necessària inscripció prèvia. Ara per ara, però, ja no queden entrades disponibles. De fet, les 11.500 entrades que el consistori va posar a disposició del ciutadans es van exhaurir en qüestió de minuts.