Vidres trencats i amenaces a l’exterior dels estudis. És la manera com s’han manifestat un centenar d’ultres a les portes de Catalunya Ràdio. Una manifestació “violenta“, segons ha explicat a través de Twitter el director de l’emissora, Saül Gordillo. Segons detalla Gordillo, aquesta protesta ha bloquejat l’accés als estudis i impedia “sortir de l’emissora“.

Aquest grup, integrat en un altre d’unes 300 persones, havia participat en la manifestació que aquesta tarda ha recorregut l’avinguda Diagonal, que havia interromput el trànsit a l’alçada del carrer d’Aribau. Reclamaven la unitat d’Espanya i entre altres, han cridat consignes contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Aquesta agressió a la ràdio pública de Catalunya ja ha estat condemnada, entre d’altres, pel primer secretari del PSC, Miquel Iceta, o el líder de Podem Catalunya, Albano-Dante Fachín.

Durant la manifestació hi ha hagut més agressions. A més d’amenaçar i intentar entrar a la institució cultural del CIC, també han donat un cop de puny a una persona en un bar.