El Centre LGTBI de Barcelona va néixer el 2019 com el primer centre especialitzat en el col·lectiu LGTBI de la ciutat. Cinc anys després, l’equipament celebra l’aniversari com un referent a la ciutat. Emmarcades en els actes del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia, el centre ha organitzat una jornada d’activitats per apropar-se a a ciutadania. Música, jocs o teatre són algunes de les propostes que s’han dut a terme, tot i la pluja de les primeres hores del matí. 

La festa continua a la plaça de Catalunya

Aquest dissabte a la tarda la celebració continua a la plaça de Catalunya, amb diverses actuacions musicals. Els concerts començaran a les 18 h i Brigitta Lamoure farà de mestra de cerimònies. Hi actuaran els cors de les entitats Barcelona Rainbow Singers i Barcelona Gay Men’s Chorus; Jim, conegut per la seva participació al programa ‘Eufòria’, i Llum. El punt final el posaran tres discjòqueis amb propostes d’allò més variades.

El Centre LGTBI, un referent a Barcelona

El Centre LGTBI s’ha consolidat, al llarg d’aquests cinc anys, com un espai de referència a la ciutat, en pro dels drets LGTBIQ+. Així ho avalen els serveis d’acompanyament i ajut que ofereix, així com el programa d’activitats que duu a terme durant tot el curs.