Un mes després de la sentència del procés la mobilització al carrer no s’atura. Els CDR han convocat aquest dijous diverses protestes, amb talls de trànsit en diferents punts de la ciutat, per protestar contra la condemna als líders independentistes i per recordar “que encara tenen companyes segrestades per l’Estat”. La més nombrosa ha estat la marxa que s’ha convocat als Jardinets de Gràcia.

Mig miler de persones s’han apropat després a la Delegació del Govern, on un cordó policial els ha barrat el pas quan eren a uns 100 metres. El grup s’ha desplaçat a posteriori a la plaça d’Urquinaona. Allà els esperava la BRIMO, que tampoc no els ha deixat accedir-hi. Ha estat aleshores quan la gent s’ha dispersat carrer de Bruc amunt. Uns joves hi han fet barricades amb contenidors i hi han calat foc.

Meridiana (19.30 h)

Fa un mes que es talla l’avinguda Meridiana amb el passeig de Fabra i Puig i els comitès de defensa de la república ho han commemorat amb espelmes. A la convocatòria, on hi ha unes 80 persones, s’hi han sumat els membres del CDR Sant Andreu, un cop han acabat la concentració de cada dijous a la plaça d’Orfila.

Plaça de Sants (20.30 h)

Unes 100 persones s’han concentrat a les 20.30 h a la plaça de Sants per defensar “els seus drets, la llibertat de les líders independentistes i la república catalana”. Han tallat el carrer de Sants a l’altura d’Olzinelles en els dos sentits de la marxa. El CDR les Corts s’ha sumat a la trobada des de la plaça de Comas, on havien convocat una marxa a les 19.30 h.

Gran Via – Entença (20 h)

Una part del veïnat dels barris de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni han convocat, per la seva banda, un sopar a la fresca a la Gran Via de les Corts Catalanes amb el carrer d’Entença. Els convocats, sobretot gent gran, han tallat el carrer entre Vilamarí i Rocafort.