La col·locació de la placa ha donat el tret de sortida als actes de commemoració dels 50 anys de Comissions Obreres. Hi han participat dues de les 300 persones que van ser a l’assemblea en què es va constituir el sindicat, així com l’alcalde, Xavier Trias, i el secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego. Trias, que va formar part del primer grup sindical de l’Hospital Vall d’Hebron quan hi treballava de metge, ha destacat el paper “fonamental per a la cohesió del país” que ha tingut CCOO.

El sindicat celebra durant tot el dia el mig segle d’història amb actes com la inauguració de l’exposició “CCOO: 50 anys d’història de Catalunya (1964-2014)” al Museu d’Història de Catalunya, que es podrà visitar durant tres mesos i es complementarà amb conferències i actes. A les 18.30 h el Casino l’Aliança del Poblenou acull l’acte institucional, amb la presència de l’anomenat comitè cinquantenari.

La celebració del mig segle d’història del sindicat s’allargarà durant uns mesos amb diferents actes, molts de forma descentralitzada per tot Catalunya, i finalitzarà l’1 de maig de 2015 amb un dinar popular.