Els veïns del carrer de Piquer, al barri del Poble-sec, estan farts de les molèsties causades per un narcolocal, situat al número 26 del mateix carrer. Com a senyal de protesta fa dies que, puntualment a les 21 h, fan una cassolada. De fet, aquest dijous, una vuitantena de veïns han baixat dels seus domicilis amb paelles i cassoles i s’han plantat davant del local per fer sentir les reivindicacions. “Fora del barri” o “Aquí s’hi ven droga”, cridaven.

Els veïns asseguren que estan vivint un “autèntic infern” des que en aquests baixos hi ha un punt de venda de droga. “Han entrat a robar a alguns domicilis, a comerços, roben a la gent gran pel carrer. Des que hi són, el barri s’ha tornat molt insegur”, ha explicat a betevé una veïna. Denuncien també un increment de brutícia al carrer. “Ho tiren tot pel terra, vòmits, excrements”, diu un veí. Per això, han decidit concentrar-se tots els dies de 21 a 23 h davant del narcolocal, i també des dels balcons, i fer una cassolada. “No pararem fins que els facin fora”, asseguren.

Font constant de conflictes al carrer

Fa més d’un any que els veïns i els comerciants del barri denuncien les baralles constants que es generen a la porta d’aquest local. De fet, el districte de Sants-Montjuïc ja ha confirmat que és un punt de venda i consum de drogues i que s’està fent tot el possible per desallotjar-lo. Els veïns han de conviure amb les cues de persones que s’esperen per obtenir droga així com amb “olors fortes i desagradables”, diuen, provinents de les substàncies que s’hi fumen.