Casal dels Infants del Raval

El Casal dels Infants necessita 290 voluntaris més al seu equip amb l’objectiu de poder afrontar projectes nous. L’associació acompanya més de 7.000 infants, joves, mares i pares en situació de vulnerabilitat. Aquest curs impulsaran 55 serveis educatius, de lleure i de participació a barris de Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Salt. A Barcelona, concretament, necessiten 50 voluntaris al barri del Raval i 50 al Besòs, la Mina i el Besòs i el Maresme.

Les persones interessades poden inscriure’s a una sessió informativa trucant al 93 317 00 13 o a casaldelsinfants.org/voluntariat.

Una associació impulsada pels veïns

El Casal dels Infants va néixer el 1983 al Raval, impulsat per veïns alertats per la greu situació d’exclusió social que patien els nois i noies del barri. Des d’aleshores, l’entitat ha seguit fent costat a infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat apostant per l’educació com a eina de transformació social. L’associació també treballa al Marroc, coordinant una xarxa de 16 entitats locals de Tànger i Casablanca que actuen per revertir l’exclusió social d’infants, joves i dones.