La Casa Jover, situada al número 25 del carrer de la Portaferrissa, ha deixat al descobert els sostres d’aquest palauet, que data del 1857. Feia anys que estava tancada, però fa unes setmanes que la Casa Gralla, el nom comercial que rep l’espai, torna a tenir les portes obertes. S’hi ha instal·lat la famosa botiga de roba Flamingos Vintage Kilo.

L’establiment sembla un veritable museu. El propietari de la marca, un empresari de venda de roba a pes, va decidir situar el seu negoci en un espai tan emblemàtic com aquest i recuperar la decoració històrica del immoble, per donar protagonisme a l’espai, en comunió amb les peces de roba que hi ha exposades. Els treballs han implicat la retirada dels sostres de pladur i s’ha descobert el sostre històric, que no deixa indiferent a ningú.

La botiga s’acaba d’inaugurar i ha rebut una visita molt especial. L’“streamer Ibai Llanos i l’artista porto-riqueny Rauw Alejandro, ja han anat de compres plegats i han immortalitzat la visita i els articles que s’han comprat a les xarxes socials.

Precisament, les jaquetes que van adquirir les van lluir-les després a l’entrevista que Llanos ha fet a la cantant Rosalía i Rauw Alejandro.

Aquesta casa senyorial va construir-se on anteriorment hi havia hagut el Palau Gralla, i en les darreres dècades han passat per aquí diverses botigues: van ser unes galeries comercials als anys 90, i després hi van aterrar altres comerços com Pepe Jeans i Quicksilver.