Tensió i càrregues policials a la plaça d’Artós quan dues manifestacions de signe contrari hi han coincidit. Per una banda, es manifestava un grup d’espanyolistes autoanomenat Els d’Artós, que volien commemorar una manifestació espontània de fa un any i, per l’altra, antifexistes de l’Ateneu de Sarrià, que feien una contramanifestació. Els participants a les dues marxes s’han escridassat i insultat enmig d’un cordó policial que els separava perquè la confrontació no anés a més.

Al voltant de les set de la tarda, una cinquantena d’antifeixistes han intentat accedir a l’interior de la plaça d’Artós, on en aquell moment s’estava manifestant el grup d’espanyolistes. Per contenir-los, els agents dels Mossos d’Esquadra han carregat contra el grup d’antifeixistes, que immediatament després de la intervenció policial han dissolt la concentració.

Unes càrregues que des d’Arran i la CUP han denunciat, tot assegurant que diversos manifestant antifeixistes han resultat ferits. Una vegada més, han reclamat la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch.

Després de l’enfrontament amb el grup antifeixista, la concentració espanyolista ha continuat el recorregut i han tallat la ronda del General Mitre. Al llarg del recorregut han estat acompanyats per tres furgonetes d’antiavalots, que han hagut d’actuar en alguns moments de tensió amb independentistes que passaven pel carrer.

La resta del recorregut, els manifestants han continuat amb crits de “Visca el rei”, “Puigdemont a presó” i “Espanya unida mai no serà vençuda”.