Unes 150 persones han fet una marxa pel centre aquest diumenge per recordar Caroline del Valle, una noia desapareguda a Sabadell fa quatre anys. Concretament, va desaparèixer el 14 de març del 2015, quan tenia 14 anys, però el seu cas està arxivat temporalment perquè el jutge no pot avançar més en la investigació per mantenir-la oberta.

A les 17 h, s’han concentrat a la plaça de Catalunya i han avançat pel carrer de Fontanella, la via Laietana, la plaça de Sant Jaume i la Rambla i fins a tornar al principi. Durant la marxa, la família ha reclamat la presència de la Guàrdia Civil en la investigació. Segons afirmen, consideren que les actuacions que els Mossos d’Esquadra han fet fins ara han estat insuficients.

Caroline del Valle havia sortit de festa amb una amiga a la Zona Hermètica de Sabadell i estava amb un grup de joves, alguns d’ells tutelats per la Generalitat, quan va desaparèixer enmig d’una corredissa. En presentar-se una patrulla dels Mossos d’Esquadra, el grup va començar a córrer perquè els nois tutelats s’havien escapat del centre de menors i va ser aleshores quan ja no es va saber res més de la jove.

Els Mossos recorden que en cas de denúncia d’una desaparició la immediatesa és bàsica i desmunten el mite d’haver d’esperar 24 hores. També anoten una dada: el 94 % dels casos es resolen abans d’un mes.