Aquest és el darrer toro que va trepitjar La Monumental. Després de fer història a l'arena, el seu destí final és la taula. Tots els braus de la plaça acaben en aquest magatzem, on es tallen i es preparen per a la venda. Carns Serrano, amb parada des de fa 25 anys a la Boqueria, ven en exclusiva els toros de lídia. ALFONS CARMONA "Avui he vingut a comprar cua de toro, perquè tinc convidats a casa i hem surt molt bona." CAROLINE CLENCY "La carne de toro es la mejor que hay." I a banda de gustosa, també és econòmica. La mitjana de toro costa 11 euros amb 90 cèntims, tres euros menys que la de vedella. Els preus no han variat en quatre anys. Tampoc el d'aquests exemplars tan preuats pels nostàlgics. Aquí es vendran els 14 toros que es van torejar aquest cap de setmana. En total més de 4 tones de carn, el 50% de la qual ja està venuda o reservada, i això en només quatre dies. El final de les curses de braus és una mala notícia per a aquest establiment. ÀNGELS PEDRO, dependenta de Carns Serrano "Molt malament. Ens l'hauran de portar del Pilar, o de València, o de Castelló...d'on ens el vulguin vendre." Entre els clients, molts particulars i restaurants que també lamenten l'adéu als toros. ÁNGELA PÉREZ "A mí me gustan los toros, porque a mi padre le gustaban mucho y yo he ido a verlos también." GUY MONREPOS, propietari del restaurant Au Port de la Lune "Yo pienso que los toros volverán a Barcelona, que era la ciudad más taurina de España en su época. En Francia lo hemos protegido como patrimonio cultural." En tres setmanes la carn de La Monumental s'haurà venut. Serà el moment d'esborrar de la pissarra un nom també molt vinculat a la història de la Boqueria.