CARLES AGUSTÍ, comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme "Estem treballant en un pla de suport a l'associacionisme. Un pla per reconèixer la tasca de les entitats i, per una altra banda, dotar-les d'eines per poder fer aquesta tasca, la dels seus projectes i també una tasca de complementarietat de la feina de govern. Estem en una novetat que no existeix. És una aplicació mòbil de voluntariat que posi en contacte les persones que volen fer voluntariat amb projectes en els quals poden apuntar-se."

“Barcelona està entre les cinc i 10 millors de l’activisme social de tot el món”, ha afirmat Carles Agustí durant l’entrevista del ‘BTV notícies matí’. Agustí ha assegurat que actualment a la ciutat hi ha 6.000 associacions censades i que un 17% dels ciutadans barcelonins han participat un cop a la vida en alguna tasca de voluntariat.

Una app pels voluntaris

El comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme ha anunciat que molt aviat es posarà en marxa una aplicació mòbil que posarà en contacte voluntaris amb projectes que en busquen. Agustí també s’ha referit a la gent gran que es fa voluntària i ha afirmat que es vol potenciar aquest perfil en projectes futurs.