A l’assemblea s’ha informat de la situació de les 61 persones detingudes durant els incidents dels quatre últims dies (27 de les quals han arribat a passar a disposició judicial) i s’ha demanat la llibertat per al detingut que ha ingressat a la presó per ordre judicial. Representants del Centre Social Autogestionat (CSA) Can Vies han repartit uns fulls volants entre els participants en la cassolada que diuen: “Si tan bona voluntat té, l’Ajuntament ho torna a tenir molt fàcil, que ens deixi tornar a construir en pau allò que ells han destruït amb la violència”.

Abans que comencés la cassolada, molts dels assistents s’han dirigit a l’immoble de Can Vies, on un home ha penjat una gran bandera blanca.

La reconstrucció de l’immoble, que va començar a ser enderrocat poc després de ser desallotjat dilluns passat, és una de les exigències del CSA per reprendre les negociacions amb el consistori barceloní. De fet, els mateixos activistes han convocat avui a les 10 h la gent del barri perquè, proveïts amb material de construcció, es dediquin durant el dia d’avui a reconstruir-lo ells mateixos.

L’Ajuntament ha instal·lat unes tanques de protecció de filferro a la zona en la qual es concentra la runa dels primers treballs de l’enderroc, on encara hi ha l’excavadora que va ser incendiada dimarts passat durant els disturbis nocturns.