Un grup d’estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) regalarà un anunci audiovisual a l’Associació “in via”, una entitat del tercer sector del Poblenou, que treballa des de fa més de 50 anys a Barcelona per donar suport a les persones en risc d’exclusió. Els joves universitaris han finalitzat la gravació amb una caminada pel barri per ajudar a fer més visible l’associació.

Una marxa des de la seu d’”in via”, al carrer de l’Amistat, al Poblenou, fins a la platja del Bogatell ha servit per cloure el rodatge de l’anunci audiovisual que publicitarà aquesta entitat social. El projecte el duen a terme un grup d’alumnes de 2n curs del Grau en Comunicació Audiovisual de la UPF com a part de l’assignatura de Comunicació Publicitària. L’objectiu de la iniciativa és explicar la tasca de l’associació en favor de les persones en risc d’exclusió social a través dels usuaris, voluntaris i treballadors.

Els estudiants asseguren que han decidit fer un passeig pel barri per fer un símil amb el nom, “in via”, però també per visibilitzar l’entitat, que segons la directora, Carme Laorden, necessita més suports i socisLa intenció és difondre l’anunci a través de les xarxes socials un cop estigui acabat.