Amb el lema “Tot superheroi necessita un supercompany”, representants de l’ACAP han organitzat una taula informativa a la plaça de Carles Pi i Sunyer per mostrar els reptes quotidians als quals un afectat de Parkinson ha de fer front. La campanya vol mostrar com de difícil resulta per a una persona que pateix aquesta malaltia realitzar tasques quotidianes i com n’és d’important la figura de les persones cuidadores o acompanyants.

Per aquest motiu, enguany s’ha volgut posar l’accent en la figura dels cuidadors i de les associacions de pacients, així com mostrar com n’és d’important el paper de suport que desenvolupen vers la malaltia. La campanya d’enguany vol donar a conèixer la tasca del cuidador amb l’objectiu de convidar tothom que s’hi animi a formar part de l’associació més propera per tal que els pacients no es trobin sols contra el Parkinson.

La jornada per commemorar el Dia Mundial del Parkinson també inclou un concurs fotogràfic en el qual tant els malalts com els acompanyants s’han de disfressar de “superherois” i “supercompanys” amb màscares, capes i adhesius.