Bàrbara Melenchón, cap del Departament de Feminismes i LGBTI "L'objectiu és fer prevenció i sensibilització sobre el fet que no es pot fer qualsevol acostament a les dones, mirades, tocaments no desitjats, i recordar que existeix un protocol amb els cossos de seguretat i l'Hospital Clínic, en cas que hi hagi una agressió sexual".

Bàrbara Melenchón, cap del Departament de Feminismes i LGBTI, explica que l’estand permertrà “fer prevenció i sensibilització sobre el fet que no es pot fer qualsevol acostament a les dones, mirades, tocaments no desitjats…”, i recorda que en cas d’arribar tard, “existeix un protocol amb els cossos de seguretat i l’Hospital Clínic, en cas que hi hagi una agressió sexual”. Aquesta campanya s’emmarca en la que ja es va dur a terme aquest estiu a les Festes Majors de Gràcia i de Sants, anomenades “Jo gaudeixo de la festa, tu em deixes tranquil·la”, orientada a prevenir agressions d’aquest caire, o actuar en cas que s’hagin produït. A Twitter hi haurà obert aquests dies una etiqueta amb el nom #BCNANTIMASCLISTA per poder intercanviar missatges.

A banda d’aquesta campanya, a l’estand també es repartiran fullets  i xapes amb informació relacionada amb la festa, i gràcies a un conveni amb la patronal del sector de l’oci nocturn, la FECASARM, es repartiran fins a 30.000 sotacopes per als establiments propers a les zones d’oci de la Mercè.