Camp Nou
Foto: AL PHT Air Picture TAVISA

El Camp Nou pot ser el proper punt de vacunació massiva a Barcelona. El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha assegurat que serà un dels punts que es posarà en marxa “properament”. Tot i que no n’ha concretat una data, assegura que dependrà de la disposició d’un volum adequat de dosis de la vacuna i també del fet que s’estengui la vacunació a noves franges de població. De fet, la intenció és utilitzar aquesta mena d’espais per fomentar la vacunació i mirar de motivar els indecisos.

De moment, l’únic punt de vacunació massiva a Barcelona que s’han posat en marxa és el de la Fira de Barcelona. Precisament aquesta setmana s’ha assolit un rècord de vacunats en aquest espai, amb 6.000 dosis administrades en un sol dia.

Salut va anunciar al febrer que volia demanar al Barça la cessió del Camp Nou com a macrocentre de vacunació. És un dels espais “emblemàtics” de la ciutat que s’estaven buscant per incidir en la importància de la vacunació. Un altre dels punts que es van mencionar en aquell moment era la Sagrada Família, tot i que no s’havien iniciat gestions, i la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).