Als Jardins de Can Miralletes, al carrer de Conca, entre Indústria i Sant Antoni Maria Claret, al cor del Camp de l’Arpa del Clot, hi trobem una antiga masia del 1736 en perfecte estat. Els darrers anys havia funcionat com a restaurant però un cop tancat l’establiment i finalitzada la concessió l’Ajuntament treballa per recuperar l’edifici per al barri. Els veïns proposen un equipament per a joves per la proximitat amb una escola i un institut i també que s’aprofiti la intervenció per millorar-ne l’entorn.

Sembla sortida d’un poble petit però no és així. Envoltada d’edificis, la masia de Can Miralletes és en un parc a tocar del carrer de Sant Antoni Maria Claret. Data del 1736 i fins ara acollia un restaurant. Ara ha finalitzat la concessió i l’Ajuntament ja ha encarregat una diagnosi per saber-ne l’estat i un projecte de viabilitat per recuperar-la per a l’ús públic. 300 metres quadrats distribuïts en dues plantes que el consistori preveu decidir a què es destinaran mitjançant un procés participatiu.

Els veïns volen que es destini el mas  per a un equipament juvenil ja que està ubicat a prop d’una escola i un institut i, asseguren,  manca oferta d’aquest tipus d’espai a la zona. També voldrien que una part de la masia es destinés a explicar-ne la història. A més, reclamen que es condicionin l’entorn que, expliquen, està molt descuidat.