L’empresa de Torroella de Montgrí Caganer.com, subministradora de caganers, ja intueix quines són les tendències de la campanya de Nadal d’aquest any. Els polítics catalans, els lemes de les mobilitzacions, Trapero, els Jordis i una llarga llista de personatges vinculades a la situació que es viu avui a Catalunya seran els protagonistes als pessebres.

Els caganers ens sorprenen amb noves cares any rere any. Ja fa moltes edicions que tenen dibuixades les dels polítics del moment, i aquest any no en serà una excepció.

Aquest Nadal 2017 veurem personatges de l’àmbit de la política catalana i els lemes de les mobilitzacions als carrers. Als magatzems, com el de l’empresa especialitzada i distribuïdora Caganer.com a Torroella de Montgrí, s’esperen a ser distribuïts caganers amb la cara i el cos de Puigdemont, Junqueras, Trapero, els Jordis o Anna Gabriel, per posar-ne només alguns exemples, a banda, és clar, de les cares ja habituals, a les quals se sumen cada cop més cuiners, com Ferran Adrià, i personatges internacionals. L’últim a apuntar-se a la llista ha estat Donald Trump.