Els treballadors del Cafè Zurich, a la plaça de Catalunya, s’han despertat amb certa ressaca després de la batalla campal, entre ultres, que es va produir davant del seu local. Desenes de cadires de l’establiment van volar pels aires i van servir per agredir-se entre els integrants dels dos grups.

Una pila de cadires malmeses arraconades dins del Cafè Zurich són l’únic testimoni de la batalla campal que es va viure a l’exterior del local, quan dos grups d’ultres es van enfrontar amb cadires. Fora, els turistes segueixen fent el de sempre, demanar les seves consumicions i gaudir de les vistes de la Rambla i la plaça de Catalunya. L’únic detall que els ha fet arrufar el nas ha estat la presència de càmeres de televisió que intentaven explicar què va passar al Zurich el 12 d’octubre.

Segons un treballador del cafè, tot va començar quan la manifestació es trobava a les acaballes. Dins del local, dalt la tribuna, uns 25 joves s’estaven prenent unes cerveses. Segons el cambrer, alguns dels presents anaven vestits com si fossin militars de la Legió. En un moment, des de la terrassa uns altres ultres, vestits de negre, van increpar els joves i aquests s’hi van enfrontar. Quan les cadires d’alumini de la terrassa van començar a volar, alguns dels clients van buscar aixopluc dins de la cuina.