El Cafè del Mar Club Barcelona disposa de 4.000 metres quadrats i la mateixa filosofia de l’original, el mític espai que va obrir portes a Sant Antoni (Eivissa) l’any 1980. Quatre plantes destinades principalment a festes exclusives, una zona exterior amb piscina des d’on es faran actuacions i un vaixell amb sortides diàries per contemplar la silueta urbana de Barcelona durant la posta de sol.

“Barcelona necessitava un Cafè del Mar”, assegura Nacho Soler, responsable d’aquest nou local del Port Fòrum. És a dir, un espai preparat per celebrar-hi tot tipus d’actes i festes privades en un entorn privilegiat, davant del mar, i destinat a un públic “selecte”.  Les obres estan força avançades i ja es pot començar a intuir el nou restaurant, del xef Juan Jiménez, la zona de la piscina, i la terrassa Sky, al pis superior amb vistes al mar, a la ciutat i al port esportiu. A més, els impulsors d’aquest projecte també s’han presentat al concurs públic per optar a un espai a peu de sorra, a la platja de Sant Adrià de Besòs. “El binomi Barcelona i Cafè del Mar és molt potent”, assegura Soler, i és bo per a totes dues parts. També ho és per al municipi on està ubicat, Sant Adrià. Ruth Soto, regidora d’Urbanisme, està convençuda que serà “l’impuls” que necessita el Port Fòrum, un espai creat el 2004 i que, amb l’arribada de la crisi, mai no ha acabat d’arrencar.

De fet, el Cafè del Mar no és l’únic motor d’activitat que s’engega al Port Fòrum. D’aquí a uns dies també obrirà uns metres més amunt el Game Point Center, un espai de 3.000 metres quadrats amb 18 jocs d’escapisme de diferents temàtiques. Serà l'”escape room” més gran d’Europa i espera atreure 100.000 persones en dos anys.