L’embarcació de pesca barcelonina Mar Bella ha localitzat un cadàver davant les costes de Barcelona. Segons ha pogut saber betevé, els pescadors n’han donat l’avís a la Guàrdia Civil del Mar cap a les 17 h d’aquest dijous i han custodiat el cos en espera de l’arribada dels agents. La víctima duia un vestit de neoprè i ha estat localitzada mar endins, a una distància de sis milles, que equivalen a uns 11 quilòmetres, de la bocana sud del Port de Barcelona. La Guàrdia Civil ja n’ha fet l’aixecament.

Segons ha explicat el patró major de la Confraria de Pescadors de Barcelona, José Manuel Juárez, el vaixell és un pesquer d’arrossegament que ja ha tornat al port.

El cos sense vida ha aparegut després de la borrasca Gloria, que ha malmès greument el litoral barceloní, però fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a betevé que aquesta mort no té cap vinculació amb el temporal, vist l’estat avançat de descomposició que presentava el cos. Feia “setmanes o mesos” que era a l’aigua, han afegit des de l’institut armat.