Cabify ha trencat la relació laboral amb el conductor que aquest dimecres va agredir un motorista en una benzinera a tocar de la Zona Franca, a l’Hospitalet de Llobregat. Fonts de Cabify han confirmat a betevé que l’empresa de flotes VTC per a la qual treballava el conductor “ha pres les mesures oportunes per trencar la relació laboral” i, per tant, aquesta persona “ja no podrà connectar-se a la plataforma”.

La companyia també ha volgut “condemnar qualsevol tipus d’agressió o acte violent” i es posa “a disposició dels Mossos d’Esquadra i dels organismes competents per col·laborar en la resolució d’aquest incident”.

L’agressió es va produir després d’una discussió

Els fets van passar aquest dimecres a tarda, després que el conductor del vehicle i el motorista discutissin. Tots dos es trobaven en una benzinera i tot apunta que el motorista li va retreure que trigava massa a posar la benzina. A partir d’aquí, el conductor del cotxe va treure un ganivet de grans dimensions i va fer un tall al motorista, que va requerir tres punts de sutura.

Des de Elite Taxi denuncien que no hi ha cap control sobre les persones que condueixen per a l’app de Cabify i titllen l’agressor de “violent i fora de control”.