La Biblioteca Trinitat Vella de Barcelona ha obert les portes aquest dijous al matí amb una butaca menys. Per sorpresa de les responsables de l’equipament públic, el seient ha aparegut en una terrassa particular d’un dels edificis del davant. La butaca en qüestió és inconfusible, ja que té un disseny original i és de color taronja.

Fonts de la biblioteca han explicat a betevé que, mirant per la finestra, han vist la butaca a la terrassa dels veïns a l’altra vorera del carrer de Galícia. Tot i que tot indica que es tracta d’un robatori, les bibliotecàries no poden assegurar que aquests veïns se l’enduguessin ahir al vespre. “Ho suposem, però també se la poden haver trobat al carrer i que algú altre l’hagués robat abans”, han precisat.

Amb la intenció de recuperar la butaca, la biblioteca ha penjat un cartell a la planta baixa de la finca on ha aparegut en què demanen que els la tornin.

Consulta les biblioteques que estaran obertes aquest estiu a Barcelona i els seus horaris

Denúncia per robatori de mobiliari

Independentment de la resposta dels veïns, la Biblioteca Trinitat Vella ja ha avançat que interposaran una denúncia a la Guàrdia Urbana per robatori de mobiliari.