La Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses i l’Hospital Germans Trias i Pujol estan buscant voluntaris per estudiar la vacuna catalana contra la covid que està desenvolupant la farmacèutica Hipra.

Els candidats poden ser persones majors de 18 anys que hagin rebut la vacuna Pfizer contra la covid com a mínim fa sis mesos. Les persones voluntàries rebran una dosi de record de la nova vacuna catalana en investigació o d’una vacuna ja comercialitzada i se’ls farà un seguiment de fins a un any per conèixer-ne la seguretat i la resposta, és a dir, el nivell d’immunitat.

L’estudi ha estat aprovat pel Comitè d’Ètica de l’Hospital Clínic de Barcelona i està essent avaluat per l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) amb la participació de diversos hospitals espanyols.

Com participar en l’estudi de la nova vacuna catalana?

Les persones que estiguin interessades a participar en l’estudi de la vacuna d’Hipra poden contactar amb la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses i l’Hospital Germans Trias i Pujol a través del web www.socrecerca.com.