(ACN / Redacció) Un jove ucraïnès que resideix a Barcelona va desaparèixer a la capital catalana a principis de setembre i encara no se l’ha localitzat. Els Mossos d’Esquadra van rebre una denúncia de l’entorn del jove el 5 de setembre ja que no tenien notícies seves des del 3. La policia catalana va obrir una investigació per localitzar-lo, però hores d’ara encara no l’han trobat.

Segons els Mossos d’Esquadra, des d’aleshores no s’ha deixat d’investigar. La cerca, diuen, continua oberta, i asseguren que s’han fet totes les gestions que corresponen al voltant d’aquesta qüestió. Uns procediments dels quals s’ha informat el jutge que instrueix el cas.

Petició a Change.org per demanar que no s’aturi la cerca

Ara bé, l’entorn del jove considera que no s’estan fent totes les gestions necessàries per esbrinar què li ha passat. I per això ha obert una petició a Change.org i asseguren que va desaparèixer “contra la seva voluntat” quan anava cap a l’aeroport a agafar un vol a Kíev per visitar la seva mare. El jove, segons el relat dels seus amics, havia quedat per sopar aquella nit amb un amic a Kíev, que va ser qui va alertar que no havia arribat a Ucraïna.

Amb la petició, els amics demanen signatures per exigir a les autoritats que no pari la investigació fins a trobar en Vadym. Van més enllà i demanen “que es tracti aquest cas amb respecte”.