Milers d’aficionats culers s’han aplegat durant hores als entorns del Camp Nou per veure el partit de Champions que enfrontarà al Barça contra l’Inter. Entre aquesta marea de seguidors s’ha vist una imatge insòlita: un bus turístic que ha estat engolit pels aficionats blaugrana a la travessera de les Corts, just davant de l’estadi de l’equip blaugrana.

Els passatgers que havien decidit visitar Barcelona pujats en el bus turístic que recorre la línia blava no s’imaginaven que el seu pas pel Camp Nou es convertiria en un autèntic espectacle. Faltaven encara dues hores i mitja per a l’inici del Barça-Inter de Champions, però ja hi havia milers d’aficionats blaugrana col·lapsant l’accés de l’estadi del carrer Joan XXIII.

Aquest fet va agafar desprevingut el bus turístic que cobreix la ruta que passa pel Camp Nou, i que va acabar amb les imatges que es poden veure al vídeo. Els aficionats del Barça esperaven l’arribada de l’autocar dels jugadors del seu equip, però abans van trobar-se aquest bus ple de turistes que van quedar bocabadats amb l’ambient previ al partit. Els càntics dels aficionats van contagiar la gent que hi havia dins del bus turístic i els passatgers van aprofitar per gravar vídeos de l’espectacle inesperat que van presenciar.

Els entorns del Camp Nou, col·lapsats

Tres hores abans del partit ja es veia l’ambient als entorns del Camp Nou, que han quedat completament col·lapsats pels seguidors del FC Barcelona. Circular pel voltant de l’estadi ha estat impossible. Precisament per aquest motiu, des de TMB es recomanava l’ús del transport públic, en especial del metro.