El president de brocanters del Port Vell, Josep Maria Salvador, ha explicat al ‘BTV +’ com els afecta l’activitat dels manters. Ha remarcat les pèrdues econòmiques que els suposa, d’un 60 %, el fet de tenir, diuen, un miler de venedors a la manta al mateix lloc on estan ells instal·lats.

Salvador ha explicat que divendres passat es van reunir amb dirigents del Port i, de moment, han instal·lat unes tanques separadores per diferenciar la venda dels brocanters amb la venda il·legal dels manters. Afirma que els brocanters paguen uns 300 euros aproximats per poder estar ubicats al Port Vell.

Salvador ha reclamat actuacions urgents per part del govern i la Urbana ja que, diu, hi ha actes incívics que fan difícil la convivència entre brocanters i manters.

A l’espai de l’entrevista del ‘BTV notícies matí’, el president de l’associació Amics de la Rambla, Joan Oliveras, també ha criticat l’actuació del consistori respecte aquest tema: “L’Ajuntament s’ha equivocat amb la permissivitat que ha fet que aquest moviment hagi ressorgit i agafat més força. L’espectacle de manters que estem tenint aquest dies no l’havíem tingut en els darrers anys”.