En aquest primer cap de setmana de confinament comarcal, els barcelonins han aprofitat les opcions que els brinda la ciutat, tot i que el dia no ha acompanyat gens. Aquest dissabte al matí, el Parc de la Ciutadella ha fet de gimnàs a l’aire lliure de diverses classes de crossfit o de pilates. Els agents encarregats de la seguretat del parc n’estaven al corrent i només vigilaven que les distàncies de seguretat es respectessin en tot moment.

La platja ha estat un altre punt de trobada. El mal temps ha afavorit la presència de surfistes, que han tingut sort i han pogut gaudir d’onades. També diversos grups de voleibol han aprofitat el confinament per poder reunir el grup sencer.

Les botigues s’han omplert durant la tarda

Amb el pas de les hores, el pla estrella ha estat anar a passejar o fer quedades de grups reduïts als centres comercials. Els ciutadans han vist limitades les opcions d’oci i de trobada, i han aprofitat una tarda plujosa per fer algunes compres. De fet, els més assidus als centres comercials han notat que aquest dissabte a la tarda hi havia més gent a causa del confinament comarcal.