Botellots a la Barceloneta
Foto: ACN

(ACN) Desenes de persones s’han concentrat la nit de divendres a dissabte a la platja de la Barceloneta en una jornada amb menys afluència que el cap de setmana de la Mercè. Els assistents han fet botellot en una nit que els cossos de seguretat han titllat de “tranquil·la” i sense incidents. La concentració més gran de persones es trobava en aquest punt del litoral barceloní, amb petits nuclis en altres llocs com el passeig del Born i el districte de Sarrià – Sant Gervasi, on s’estaven celebrant les festes del barri.

Se senten “insegurs” després dels aldarulls

Algunes persones han explicat que se senten “insegures” després dels aldarulls de la setmana passada en el marc dels macrobotellots de les Festes de la Mercè. D’altres han assegurat que després de dos anys tancats, els joves “necessiten festa”. A partir de la mitjanit la zona de les platges de Barcelona s’ha anat omplint progressivament, tot i que no ha arribat a acollir la gran quantitat de persones que s’hi van agrupar fa una setmana, quan la nit va acabar amb episodis de pillatge i vandalisme. De fet, la platja del Bogatell –on hi va haver els aldarulls– aquesta nit presentava una imatge ben diferent, amb poc ambient i sense presència policial.

Foto: ACN

Presència policial per evitar concentracions massives

Durant tota la nit, agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana han patrullat, sobretot, al voltant de la platja de la Barceloneta, on hi havia el principal gruix de persones consumint alcohol en un botellot a la sorra i al passeig marítim.

.