“Les instal·lacions del poliesportiu estan fetes un fàstic”, ha afirmat el responsable de l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana, Filiberto Bravo. “Pensem que en lloc d’arreglar-lo, el que volen és tancar-lo”, ha considerat. L’Ajuntament va prometre a l’octubre una intervenció “immediata” en el manteniment i la neteja de l’equipament, fet que, denuncien, no s’ha produït. Es va elaborar també una comissió per decidir col·lectivament amb els veïns el futur de l’espai que ara fa quatre mesos que no es reuneix. En aquesta jornada de protesta, Bravo ha subratllat que el diàleg “es convoca des del carrer” i ha assegurat que demanaran formalment al consistori tornar a seure a la taula de negociació.

Desitgen unes instal·lacions com les que ja hi ha Can Dragó, un gimnàs gestionat per la mateixa empresa —Eurofitness—, al mateix districte. Precisament, fins allà ha arribat la mobilització, finalitzada amb una classe de zumba improvisada en una de les sales del centre veí. Sorpresos per l’esdeveniment i anul·lats per l’eixordador soroll dels xiulets, els participants d’una classe d’espíning que es desenvolupava al gimnàs, han suspès la sessió abans d’hora.

Han estat una seixantena de persones les que a dos quarts de set han sortit de la plaça Roja de Ciutat Meridiana que, amb la custòdia de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, s’han manifestat fins el Centre Esportiu de Can Dragó. Això ha provocat una congestió important de l’entrada a Barcelona per l’avinguda Meridiana durant prop de dues hores. En una part de la via, només un carril s’ha obert als vehicles que accedien a la ciutat.