Manolo Blanhik ha arribat a la seu del 080 amb un aire desenfadat. El famós creador de sabates, d'origen canari, assegura que, a la seva edat, diu les coses tal com ragen. "Tienes un cojín, soy antipático, ya soy mayor, todo me importa un pepino" Els dissenys de Blahnik es van popularitzar en la sèrie 'Sexo en Nueva York', en què el personatge que interpretava l'actriu Sarah Jessica Parker es definia addicta a les manolos. Les seves creacions han calçat les estrelles de Hollywood, però ell es mostra discret. MANOLO BLAHNIK, dissenyador de sabates "Yo no tengo ninguna noción de percepción de fama, o de cosas así, no quiero pensar". Sobre la moda catalana, ha reconegut que no en sap res. MANOLO BLAHNIK, dissenyador de sabates "No tengo ni idea ni de la catalana, ni de la russa, ni de esta, ni ningún sitio, no sigo mucha la moda". Ha vingut a presentar el llibre 'Manolo Blahnik: Fleeting and obsessions', cosa que ha atret tota mena de seguidors. Algunes han aprofitat l'ocasió per remarcar qui les calça. ESTHER ROVIRA "Tinc 8 parells de sabates de Manolo Blanik i em sento molt afortunada de poder-les tenir. De fet les tinc guardades a l'armari com si fossin joies". CLOE CLOTET "Quan veus uns manolos ho veus son uns manolos. Aquests tenen 12 cm d'altura, són de seda natural, porten svarosky, pedres bones". Unes sabates a l'abast de poques persones, tot i que a la presentació del llibre, hi han assistit centenars de fans, encuriosits per saber com s'inspira i quin és l'univers creatiu del seu dissenyador de referència.

Sobre la moda catalana, Blahnik ha admès “que no en té ni idea”. Les seves creacions han calçat les estrelles de Hollywood, però ell s’ha mostrat discret. Assegura que “no té la percepció de ser famós i que no hi vol pensar”. Els seus dissenys es van popularitzar en la sèrie ‘Sexo en Nueva York’, en què el personatge que interpretava l’actriu Sarah Jessica Parker es definia com a addicta a les Manolo. Blahnik, fill de pare txec i mare canària, s’ha expressat en un espanyol perfecte. En resposta a preguntes dels periodistes, ha assegurat “que no pot deixar de crear” i que el que el mou “és la passió”.

El dissenyador de sabates ha presentat el seu llibre ‘Fleeting gestures and obsessions’ envoltat de centenars de seguidors, alguns dels quals han vingut calçats amb les seves creacions.