La Lliga Reumatològica Catalana celebra el 30è aniversari. En aquest marc, han volgut reconèixer i donar les gràcies a les persones i institucions que han fet possible complir tres dècades sent un referent en l’àmbit associatiu mèdic català. I, en aquest reconeixement, han lliurat un premi a betevé “per donar veu a les persones amb malalties reumàtiques i sensibilitzar la població sobre aquestes malalties”.

Des de betevé, el director d’art i de programes, Josep Rocafort, ha agraït el reconeixement i ha remarcat que és molt important que, com a televisió pública, es pugui donar visibilitat a malalties que no són tan conegudes per la gent.

30è aniversari

La Lliga es va fundar l’any 1989 amb l’objectiu de crear un espai d’ajuda a les persones amb malalties reumàtiques que fos capaç de cobrir les necessitats psicològiques, socials i humanes que no poden ser ateses des de les consultes ordinàries. Tres dècades després de la seva fundació, una xarxa de voluntaris ha fet possible la implantació d’aquesta entitat en set ciutats catalanes.